5 propostes d’aventures que viuràs a La Garrotxa

9 agost 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Últimament el nostre dia a dia és la suma d’un bombardeig de missatges i sons. Les agendes saturades, les trucades que semblen infinites i la mirada immersa a la rutina. Si t’has sentit identificat amb les afirmacions anteriors, et bategem amb la síndrome del cosmopolita modern. Ara bé, si vols posar-hi remei, nosaltres t’ho posem ben fàcil, et desconnectem per connectar-te a la natura.

Si ets una d’aquestes persones que mai s’agafa un descans de tant en tant, toca desconnectar. De tota manera, som conscients que molts emprenedors no poden aïllar-se del tot, així que us proposem 5 escapades a La Garrotxa que podràs planificar a mida:

1. Fusiona l’experiència de volar en globus aerostàtic sobre els únics volcans de Catalunya, i viure’ls en primera persona en una excursió a peu passant per la Fageda d’en Jordà, el Volcà Santa Margarida i el Volcà Croscat.

2. Una aventura aèria i sobre rodes descobrint La Garrotxa? Si ets amant de la velocitat, aquesta és la teva. Un cop aterris et recollirà un 4×4 per fer una ruta pel Parc Natural de la zona volcànica, passaràs el Volcà Roca Negra, el Mirador de Fontpobre, Sant Martí Vell i el Salt d’aigua de Can Batlle.

3. Viu la comarca dels volcans d’una manera diferent. Quan baixis del cistell dels nostres globus continuaràs l’aventura amb un tour volcànic en segway pel Volcà Croscat per gaudir de les esplèndides panoràmiques.

4. L’experiència continua, després del vol amb globus aerostàtic tindràs l’oportunitat de descobrir el paisatge que has vist des de l’aire, però sobre rodes amb una bicicleta elèctrica o amb tàndem pedalant pel Parc Natural.

5. La terra volcànica t’ofereix infinitats d’opcions per viure a la natura i aquesta és la que t’ensenyarà més. Comença el cap de setmana sobrevolant els paratges de La Garrotxa i acaba’l fent de pastor per un dia.

Després d’aquesta experiència, no t’assegurem que no vulguis repetir. T’oferim el pack aventura natura complet perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comparteix