ESPECIAL EMPRESES
EXPERIÈNCIES ÚNIQUES PER
L’EQUIP, INCLÓS TEAM BUILDING

Regal. Esteu buscant un regal d’empresa per poder donar als vostres treballadors i treballadores, als vostres proveïdors i proveïdores o als vostres clients i clientes?

Team building. Oferim com a activitat principal el vol en globus per la zona volcànica de la Garrotxa. Una bona manera de desconnectar de la feina i crear moments junts amb els companys i companyes de feina.

REGAL
D'EMPRESES

Gaudiu d’una experiència innolvidable i diferent per agrair l’esforç fet per tot l’equip.

TEAM
BUILDING

Descobreix una bona manera de desconnectar de la feina alhora que feu una activitat en equip.

ESPAI DE
REUNIONS

Descobreix una bona manera de desconnectar de la feina alhora que feu una activitat en equip.

El canal empreses està pensat per allotjaments, agències de viatges, entitats públiques, restaurants, etc. que vulguin vendre l’experiència del vol en globus a la Garrotxa.

Una eina preparada perquè es tingui la possibilitat de veure la disponibilitat al moment i es pugui fer la reserva al mateix instant que s’està parlant amb el client.

Eliminem els passos d’haver-nos de trucar per saber si tenim places de vol i per poder fer la reserva. De forma ràpida es podrà guardar les places de vol que es necessitin.

Per tal de poder tenir accés al canal empreses és necessari que s’enviï un correu per tal de poder crear el perfil de l’empresa i es pugui començar a utilitzar aquesta central de reserves.