OCASIONS ESPECIALS
REGALA UNA EXPERIÈNCIA
ÚNICA AMB VOL DE COLOMS

regala vol en globus

Detalls que emocionen, que desperten sensacions, que es recorden per sempre, amb un valor incalculable per a la persona que els rep… I sense cap cost afegit!

Un vol en globus ja és una experiència única. Vols convertir-lo, a més, en un regal exclusiu? Fer-lo únic per a aquella persona especial? Que sigui un record per sempre? Vols sorprendre la teva parella? La teva mare? El teu pare? Els teus fills? Aniversari de casats?

La carpeta regal

 • La carpeta regal exclusiva de Vol de Coloms.
 • Amb tota la informació de què inclou l’experiència.
 • Enviament per MRW en 24 h de dilluns a divendres a tot Catalunya i Espanya.
 • L’enviament té un cost de 15 €

La trucada inesperada

 • Vols regalar el vol en globus i dir-li de viva veu?
 • Nosaltres ho fem saber a la persona afortunada.
 • Quan podem fer la trucada?
  • Entre setmana: a partir de les 12:00 fins a les 22:00.
 • Comenta’ns-ho i ens n’encarreguem.
 • No té cap cost addicional.

El val regal

 • Regala el vol en globus amb un val regal, diferent per a cada celebració.
 • Escriu la dedicatòria que desitgis i descarrega el val regal.

ACTIVA EL
TEU REGAL

El procés és molt senzill. T’expliquem a continuació els passos a seguir per activar el regal.

Us ajudem a trobar el millor regal. Només cal que ens respongueu a una seria de preguntes i us proposem diferents regals segons el pressupost que vulgueu gastar.

Totes les opcions tenen el vol en globus com a activitat principal, per aquest motiu, serà el primer que haureu d’escollir. Cal que ens digueu si el regal serà per venir entre setmana o en cap de setmana i el nombre de persones que voleu que gaudeixin del vol.

Un cop seleccionat la part principal, podeu dir-nos si voleu afegir a l’experiència del vol, algun allotjament, activitat o restaurant. No és obligatori, així que si voleu regalar el passeig en globus sol, només cal que respongueu que no a les preguntes.

Acabat de decidir si afegiu algun altre servei, us demanem el més important; quan us voleu gastar. Una dada imprescindible perquè us puguem oferir diferents propostes adequades a les vostres peticions.

Aquest serà l’última qüestió que us fem. A continuació tindreu un resum de les respostes que hàgiu contestat, si tot és correcte i no heu de modificar cap pregunta, podeu passar a generar les propostes.

Depenent de les peticions, pot ser que us surtin una, dues, tres o fins a quatre opcions de regals. Aquestes propostes no han de ser definitives, poden ser la base del vostre regal. Si cal, les podeu modificar traient o afegint el servei que vulgueu, des de l’apartat d’experiència a mida.

Tot i això, si alguna de les propostes us encaixa, ja podreu fer la reserva directament. Tan sols caldrà completar unes dades i fer pagar del total o d’una bestreta. Amb aquests senzills passos haureu pogut escollir una de les propostes de regals segons pressupost que ben segur agradarà a la persona o persones regalades.