Preguntes freqüents

Fem vols en globus tot l’any, entre setmana i cap de setmana. Es pot volar a cada estació de l’any gràcies al microclima que tenim a la Garrotxa. Tot i que a l’hivern fa més fred, té l’avantatge que l’atmosfera és més neta i tenim més visibilitat.

Tothom pot volar, però desaconsellem l’activitat a les dones embarassades i als nens menors de 5 anys.

Entenem com a reserva d’allotjament la nit prèvia al vol.

En el moment de fer la reserva ens podeu pagar tot l’import o una bestreta:


Tot l’import: Sol ser quan es fa un regal amb data oberta i sense caducitat.


La bestreta o dipòsit: sol ser quan la persona que fa la reserva vindrà a realitzar l’experiència, es paga una part del total.


La resta de l’import: es realitzarà, en efectiu o targeta, el mateix dia del vol, a les nostres instal·lacions.

La persona a qui fas el regal, pot venir quan vulgui. A Vol de Coloms, l’obsequi no caduca mai i no té cap plus afegit fins passat un any de la realització de la reserva, que aleshores sí que pot tenir un increment en el cas que s’hagi apujat el preu d’alguns dels productes que s’hagin regalat.

Sí, en tots els productes del web

No. El fet de no tenir cap vincle amb el terra fa que no s’experimenti sensació de vertigen.

Cap problema, totes les nostres cistelles tenen porta, pensades i adaptades per a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes.

Recomanem portar roba habitual per l’època que estem i calçat còmode. A primera hora del matí cal anar una mica més abrigats perquè fa més fred. La temperatura durant el vol és la mateixa que a baix.

Dos dies abans del vol ens posem en contacte amb els passatgers per informar de la previsió meteorològica. Si el dia abans del vol hi ha previsió de pluja, ajornem el vol i busquem una altra data.

També pot passar que la previsió sigui favorable per volar i el mateix matí del vol les condicions no siguin bones per vent o pluja. En aquest cas el pilot decideix ajornar–lo i posposar-lo per un altre dia.

En cap cas el vol no es perd, sempre es buscarà una altra data.

Perquè és quan el vent està més calmat i l’atmosfera més freda i estable. Els globus no volen en hores centrals del dia pels corrents tèrmics ocasionats per la calor del sol.

No suposa cap inconvenient. Si vostè o a les persones a qui fa el regal tenen alguna intolerància, ja sigui amb la fruita seca, el gluten, la lactosa… o bé són vegans o vegetarians, només cal que ens avisi.

A la cuina del restaurant podem preparar el que convingui, tant pel que fa als productes que donem durant el vol com en relació amb l’esmorzar de pagès que fem després del viatge.

La capacitat del restaurant és limitada amb la qual cosa no podem assegurar que puguin venir els acompanyants a l’esmorzar.

Tot dependrà de les persones que tinguem aquell dia a volar. En cas que puguin el preu de l’àpat és de 20 € per persona adulta i 10 € per nen.

REGALA VOLAR EN GLOBUS

DESCOBREIX COM FER UN REGAL D’ALTURA