Esteu buscant un regal d’empresa per poder donar als vostres treballadors i treballadores, als vostres proveïdors i proveïdores o als vostres clients i clientes?

Us oferim un vol en globus per sobre la zona volcànica de la Garrotxa. Una experiència diferent per agrair la feina feta.

L’activitat del vol en globus comença a primera hora del matí, a l’arribada us donem un cafè i unes pastes, mentre observeu com preparem els globus. Un cop preparats, ens enlairem i fem el vol d’entre una hora i una hora i mitja. A dalt, mentre veiem el paisatge que tenim al nostre voltant, brindem amb cava i degustem la coca de llardons. Després de gaudir d’aquesta sensació de flotar a l’aire, tornem cap a Vol de coloms per fer un esmorzar de forquilla i ganivet; pa amb tomata amb embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Fageda, begudes i cafès. Per acabar, donem un diploma de vol per tenir un record de l’activitat.

L’experiència dura tot al matí, així que a la tarda es pot aprofitar per gaudir de la comarca des de terra. Per completar el regal, podeu afegir a la reserva, altres activitats que realitzen empreses de la comarca. Nosaltres ens n’encarreguem de fer la reserva directament.

A més a més, si creieu que és millor fer durar una mica més l’experiència, podeu regalar l’allotjament per quedar-se a dormir. Oferim hotels, pensions, apartaments i allotjaments singulars que tenim a la Garrotxa. Una bona manera d’arrodonir el regal d’empresa.

Per tal de poder fer el regal, només cal que entreu a l’enllaç on tenim tot el que oferim per acompanyar el vol en globus. De forma fàcil podreu fer la reserva i escollir la forma de donar el regal.