Experiències per gaudir tot l’equip

En aquest espai, us donem idees per poder organitzar una jornada de team building per tot l’equip de treball. Vol de Coloms ofereix com a activitat principal el vol en globus per la zona volcànica de la Garrotxa. Una bona manera de desconnectar de la feina i crear moments junts amb els companys i companyes de feina.

L’activitat del vol és a primera hora del matí, durant 1 hora 1 hora i mitja volem per la Garrotxa, sempre cap on el vent ens porta. Brindem amb cava a dalt per celebrar aquest moment màgic. Un cop acabat el vol tornem a Vol de Coloms per gaudir d’un esmorzar de forquilla i ganivet al nostre restaurant, exclusiu pels passatgers de vol en globus.

Amb l’objectiu de que gaudiu d’una jornada molt completa, oferim a més a més un gran ventall de possibilitats d’activitats per fer després del vol.

Un cop fer l’esmorzar podeu disposar de la sala d’àpats per poder fer reunions, conferències, xerrades, etc. Aquest espai obert a la natura, ofereix un entorn perfecte per poder desenvolupar una tasca que podríeu fer en l’oficina.

Per altra banda, treballem amb tot un seguit d’activitats de la Garrotxa per tal de conèixer més la zona i continuar aquest dia d’oci i de cohesió d’equip. Rutes amb carro, shows cookings, rutes a peu, visites… Aquests serien uns exemples d’activitats per poder completar la jornada de team building.

Si la idea és venir  diversos dies, a més d’oferir activitats, podem reservar l’allotjament per dormir la nit abans o després del vol.

Per tal de poder rebre una proposta, només cal que ens envieu un correu a info@voldecoloms.cat, amb la vostra idea.