Celebrem l’aniversari de l’arribada del tren a Olot amb la ruta del carrilet!

15 novembre 2018

Un dels grans avenços que hi hagué a Olot fa 107 anys va ser l’arribada del Ferrocarril Olot-Girona. En aquells temps la comunicació entre La Garrotxa i el Gironès era molt dificultosa i la creació d’aquesta nova artèria va permetre obrir noves relacions entre ambdues comarques. La ruta va esdevenir un agradable viatge en què es podia contemplar la bellesa del paisatge que s’obria des de les terres volcàniques fins a la capital gironina. Malgrat les seves possibilitats, les guerres que hi hagué posteriorment i les crisis que es generaren van dificultar la seva existència i a l’estiu de 1969, el tren d’Olot va desaparèixer.

Actualment, l’antiga ruta del tren d’Olot s’ha convertit en una via verda ideal per recórrer amb família, amics o per un mateix. Endinsat en el cor de La Garrotxa, amb bicicleta o a peu, i deixa’t seduir pel paisatge volcànic, ecològic i  cultural. Regala’t un cap de setmana de desconnexió de la rutina, connectant amb la natura i la brisa olotina.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix