El globus Olot sobrevola les 10 essències d’Olot

30 juliol 2014

Les 10 essències d’Olot , un vídeo que promociona els 10 atractius turístics imprescindibles de visitar.

El volcà Montsacopa, el Nucli Antic, el Modernisme, els Museus, la Moixina i el Parc Nou, Batet i La Fageda, la Via Verda, RCR Arquitectes, els productes locals i la cuina són les 10 essències d’Olot ,els deu atractius turístics imprescindibles per a les persones que visiten la ciutat.

Dos esportistes i un comensal anònim són els protagonistas d’aquest espot promocional de Les deu essències d’Olot.

L’enceta un practicant de bicitrial que fa equilibris amb la seva bicicleta per alguns dels espais proposats en els itineraris de butxaca com per exemple l’estadi d’atletisme d’RCR Arquitectes o el volcà Montsacopa. El relleu l’agafa una patinadora que condueix l’espectador pel nucli antic fins a arribar al Parc Nou, on un artista pinta un quadre a l’oli. Finalment, l’espot canvia d’escenari i mostra uns comensals a dins d’un restaurant, un dels quals, quan es posa un aliment a la boca, és transportat a diversos espais d’elaboració d’aliments.

Els deu elements diferenciadors s’inclouen en uns Itineraris de butxaca que s’han editat per a l’ocasió, i en un reportatge audiovisual en què deu prescriptors de diferents àmbits lligats amb Olot (Ramon Folch, Martí Gironell, Salvador Alsius, Carme Ruscalleda, Èdgar Illas, Teràpia de Shock, Mariona Comellas, Jennifer Pareja, Josep M. Muntaner i Pep Palau) identifiquen i lloen una de les essències.

Vol de Colom us proposem viure una experiència 100% Olot. Descobriu el nostre pack Olot Modernista.

Comparteix