European Balloon Festival

26 juny 2014

El European Balloon Festival és la concentració internacional  de globus aerostátics més important d’Espanya i del sud d’Europa. El festival té lloc a Igualada, la primera quinzena de juliol i reuneix durant 4 dies( de dijous a diumenge) a més de 25.000 espectadors i més de 50 globus aerostátics procedents de tota la geografia espanyola, europea i mundial.

La primera edició del European Balloon festival es va celebrar l’any 1997 i des de llavors s’ha organitzat cada any.

L’European Balloon festival és una concentració, una competició, un festival , que complementa l’aspecte lúdic del vol, la belleza d’aquest deport i la competició. Al llarg del festival , el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure  un cel ple de globus de colors, participar en les diferents activitats programades o volar en globus .

Els vols es realitzen a primera hora del matí o a última de la tarda, hores en les que les condicions metereològiques són més favorables pel vol.

Aquests dies té lloc un Night glow, en el que els  globus encenen i apaguen els cremadors després de la posta de sol, complementat amb un espectácle piromusical de focs artificials i música.

Aquest any el festival posa els globus a l’abast de les persones amb mobilitat reduïda.

Per això vol de Coloms estarem al festival amb la nostra cistella adaptada.

Vol de Coloms vam ser pioners en oferir vols en globus per a persones amb diversitat funcional.

L’any 2008  vam fer la presentació del primer globus d’Espanya totalment adaptat per a persones amb movilitat reduïda i la iniciativa va comptar amb el suport de Turisme de Catalunya i Access Turismo International Consulting.

Actualment disposem de dues cistelles adaptades: tenen porta per falicitar l’accés i disposa de seients hidràulics regulables a l’alçada de la cistella per tenir la mateixa visibilitat que els altres passatgers i poder gaudir del paisatge.

Podeu consultar els vols en globus adaptats en aquest link: vol en globus adaptat.

Comparteix