Oferta per volar en globus a la Garrotxa

15 desembre 2023

Amb l’arribada de l’hivern, molts podrien pensar que les opcions d’activitats a l’aire lliure disminueixen. No obstant això, a Vol de Coloms continuem fent l’experiència. A més, tenim una oferta per volar en globus per sobre la Zona Volcànica de la Garrotxa durant els mesos de gener i febrer.

Durant l’hivern, la Garrotxa es transforma. Els volcans esdevenen siluetes majestuoses, amb la boira i la gebrada donant-los una aparença misteriosa. Les promocions per volar en globus en aquesta època, et permetrà admirar aquest paisatge únic des d’una perspectiva que poques persones tenen l’oportunitat d’experimentar.

Aprofitar aquestes promocions que fem els mesos de menor afluència turística, significa que les teves vistes des del globus estaran lliures de les aglomeracions que podries trobar en altres èpoques de l’any. Això proporciona una experiència més íntima i personal, permetent-te connectar de manera més profunda amb la naturalesa.

Les primeres hores del matí, moment que sortim a volar, les condicions meteorològiques són estables i hi ha una menor probabilitat de vent. Tenim la falsa concepció que a dalt el globus farà molt més fred que el que fa a terra, com passa quan anem a una muntanya. No obstant això, si anem abrigats amb una jaqueta, gorro i guants, com si anéssim a fer un passeig, es gaudirà d’un preciós vol en globus. Gaudint d’una visibilitat que no trobem la resta de l’any.

L’oferta per volar en globus a la Garrotxa és una bona oportunitat per venir a viure aquesta experiència que s’ha de fer un cop a la vida. Oferim descomptes en el preu dels adults, nens i nenes i en l’allotjament.

Volar en globus sobre la Zona Volcànica de la Garrotxa durant els mesos de gener i febrer pot ser una molt bona opció per començar l’any amb bon peu.

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX DE L’OFERTA PER VOLAR EN GLOBUS A LA GARROTXA!

Reserva un vol en globus els mesos de gener i febrer aquí!

Reserva el vol en globus i allotjament a l’hotel Olot centre aquí!

Més informació de les ofertes per volar a l’hivern aquí!

Comparteix