Promoció tardor; si veniu a volar entre setmana us regalem un passeig en carruatge

20 octubre 2021

La tardor és una de les estacions més espectaculars de la Garrotxa. Els boscos canvien tota la seva vestimenta i les seves fulles passen de la verdor de la primavera i l’estiu, als marrons i taronges dels mesos d’octubre i novembre. Volem que pugueu gaudir d’aquest canvi de la natura i per això hem creat la promoció tardor.

Aquesta oferta està pensada per conèixer la zona volcànica de la Garrotxa des de dues perspectives molt diferents. Una des de l’aire i l’altre des de terra.

Per això, si veniu a volar els dies entre setmana, us regalem un passeig en carruatge per dins de la Fageda d’en Jordà. Aprofitant la tranquil·litat dels dies feiners i evitant les aglomeracions del cap de setmana.

La promoció entre setmana començaria a primera hora del matí amb el vol. Podeu prendre un cafè i menjar unes pastes, mentre observeu la preparació del globus. El viatge té una durada d’1h 30 minuts, aproximadament on podreu brindar amb cava rosat i degustar la coca de llardons. Acabat el vol, després de recollir el globus, tornem a les instal·lacions de Vol de coloms per fer un bon esmorzar de pagès. Per acabar l’aventura entreguem un diploma de vol signat pel pilot.

Un cop vista la tardor de la Garrotxa des de l’aire, us maureu direcció el pàrquing de la fageda, a tan sols 2 o 3 minuts en cotxe. Allà fareu un passeig en carruatge de cavalls per dins la fageda d’en Jordà. El bosc està ubicat dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i s’assenta sobre la colada de lava del volcà del Croscat. Us endinsareu en aquest fantàstic bosc de faigs tenyits dels colors marronosos i taronjosos.

Amb el matí i el migdia en fareu prou per contemplar la tardor de la Garrotxa des de l’aire guiats pel vent i des de terra estirats per un carruatge de cavalls.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A VIURE LA TARDOR DE LA GARROTXA ENTRE SETMANA

Feu la reserva de la promoció tardor aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus i allotjament aquí!

Comparteix