Últims vols d’estiu!

19 setembre 2019

 

Adeu, vols d’estiu! Hola, vols de tardor!

Aquest dissabte 21 de setembre és l’últim dia d’estiu, i també s’acaben els vols d’aquesta estació! Al matí clareja més aviat i fa la sensació de volar alguna hora més tard. Les temperatures comencen a baixar i els dies es van escurçant. A Vol de Coloms oferim vols en globus tot l’any, tant entre setmana com en cap de setmana. Gràcies al microclima que tenim a la Garrotxa es pot volar a cada estació de l’any. Però a cada una és diferent! Els colors canvien completament: la primavera, verds; l’estiu, taronges; ocres a la tardor i el blanc de la neu a l’hivern.

Així doncs, quina és la millor època de l’any? Difícil, veritat?

És cert que ve més de gust volar amb temperatures més altes, i que és més fàcil sortir del llit a l’estiu que a l’hivern. Per tant, diríem que és millor volar a l’estiu? També és cert que com més fred, més neta és l’atmosfera, cosa que permet tenir més visibilitat (sobretot al pic de l’hivern). Els paisatges són més clars, nítids i les fotos surten millor. Si valores les fotos per sobre d’anar amb samarreta, estàs de sort, perquè comença l’època ideal per a tu.

Una recomanació…

Sempre et recomanem portar la roba habitual per a l’època de l’any en què es vola i a més dur calçat còmode. A primera hora del matí, millor venir una mica més abrigats, sobretot quan encara no hi ha sol. La temperatura durant el vol és la mateixa que a baix.

Ja ho sabeu, doncs:

ARA ÉS EL MOMENT DE VOLAR EN GLOBUS, HO VEUREU TOT MÉS CLAR 😉

Feu la vostra reserva aquí!

Perquè sobrevolar la Garrotxa en globus aquí!

Activitats de tardor a la Garrotxa aquí!

Comparteix