Veniu a fer un doble “vol” a l’Olot més autèntic!

9 octubre 2019

Demà celebrem la D.O. olotina. És la ruta guiada pel centre d’Olot per descobrir el seu patrimoni local, tant artístic com gastronòmic, durant el qual el producte és el protagonista. Descobreix les nostres indústries centenàries, viu una experiència de caràcter propi en l’entremat empresarial. Vine a fer-hi un volt i impregna’t d’autenticitat!

Olot és gastronomia! Recorre la ciutat i, alhora, fes un tast dels productes autèntics olotins com la xocolata, la ratafia i els carnis. Degusta la nostra tradició centenària! I a més, coneix tot el procés d’elaboració que hi ha al darrere de cadascun.

Olot és natura! Les característiques volcàniques d’Olot fan que sigui una terra molt fèrtil tant per a l’agricultura com per a la ramaderia. És per això que comptem amb una llarga trajectòria en aquestes activitats que fan de la nostra una comarca única.

Olot també és art! El modernisme representa un dels elements més característics de la nostra ciutat. Així doncs, no podran faltar-hi les obres arquitectòniques més importants de la nostra comarca.

I com que amb un sol “vol” no en fas prou…

Te’n proposem un a primera hora del matí i, a més del volt que facis a peu al migdia o a la tarda, descobreix la Garrotxa des d’un punt de vista únic sobrevolant-la amb globus. Gaudeix d’unes vistes excepcionals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, de la fageda d’en Jordà, dels nostres petits pobles rurals i de tot el conjunt de meravelles paisatgístiques de la nostra comarca.

Ja ho sabeu, doncs:

FEU UN “VOL” A LA GARROTXA PER PUJAR L’ESMORZAR I BAIXAR EL DINAR 😉

Feu la vostra reserva aquí!

Per què sobrevolar la Garrotxa en globus aquí!

Més informació sobre la DO olotina aquí!

Compra les entrades ara mateix i no t’ho perdis! Disponibles aquí!

Comparteix