5 pobles garrotxins que cal visitar

7 juliol 2019

Sobrevolar els volcans de la Garrotxa permet tenir una perspectiva emocionant de les terres més feréstegues i espectaculars del territori català. Des del Mediterrani fins a Montserrat, podem observar alguns dels pics més importants de Catalunya de ben a prop: el Pedraforca, el Canigó, el Montseny… Sempre amb els volcans sota els nostres peus.

Ben d’hora al matí, ens enlairem directes cap al cel: deixem de tocar de peus a terra i vivim una experiència singular. Però la Garrotxa és una terra de sorpreses, que val la pena explorar minuciosament. Avui us recomanem cinc pobles garrotxins que us deixaran bocabadats:

  • Besalú. Qui més qui menys ha sentit a parlar de la vila medieval de Besalú. El tradicional pont i carrers amb encant són una manera de descobrir una mica més la història de Catalunya.
  • Olot. A Olot es confabula la naturalesa, la cultura i les tardes de compres. Ideal per a tots els gustos!
  • Vall d’en Bas. Passar la tarda a la Vall d’en Bas us assegura un contacte complet amb la natura i amb les masies més tradicionals de la zona. També és una excel·lent opció per trobar els restaurants més autèntics.
  • Santa Pau. Al matí heu vist els volcans des de dalt; què us semblaria fer-ho a la tarda des de baix? Tant el poble com l’entorn de Santa Pau us robaran el cor. Passeu un dia sencer entre volcans.
  • Les Planes d’Hosteles. Un paratge ideal per anar d’excursió. Quedareu fascinats per les gorgues i els monuments històrics repartits per tot l’entorn.

Un cop hàgim aterrat, hi ha molts més llocs per descobrir a la Garrotxa. I vosaltres, ja heu escollit el vostre trajecte?

Us animem a trobar més informació sobre els nostres vols a la nostra pàgina web!

Comparteix