Una experiència refrescant a La Garrotxa

18 juliol 2019

L’estiu és el moment per llançar-nos de cap a les aventures: al matí, us aconsellem de fer un viatge pel cel a vista d’ocell, i a la tarda, us podeu convertir en exploradors dels boscos garrotxins!

Però, ara que ha arribat l’època més calorosa de l’any, és important fer plans en què estigui inclosa una bona remullada. La platja no és l’única opció: a la Garrotxa hi trobareu desenes de gorgues on banyar-vos i passar el dia amb els vostres fills, amics o parella. Avui us aconsellem tres de les gorgues que podreu trobar a prop de Vol de Coloms.

  • Molí d’en Murris: Prop de les Planes d’Hostoles, el gorg del Molí d’en Murris és una de les piscines naturals amb aigues cristal·lines més boniques de la zona.
  • Salt del Brull a Talaixà. Tot i ser de les gorgues més freqüentades, val la pena fer un lloc a l’agenda per visitar-la. Prop de la gorga hi trobareu l’ermita de Sant Aniol d’Aguja, que data del s. XI.
  • Gorga de Riudaura: També coneguda com a “la Surita”, és l’opció ideal si aneu amb nens. Podeu deixar el cotxe al poblet de Riudaura i fer una petita excursió fins arribar al gorg.

Passar el dia a la Garrotxa promet ser grandiós però, si l’acompanyeu amb un vol en globus, serà extraordinari!

Descobriu els nostres packs en aquest enllaç i viviu una experiència que us farà volar! 

Comparteix