Cabanes a la Garrotxa amb nens

5 maig 2020

L’experiència de les cabanes a la Garrotxa amb nens és una proposta molt bona per poder canviar d’aires després de tants de dies confinats a les nostres cases.

Podeu recórrer i descobrir la Garrotxa des de dos punts de vista molt diferents, una regió natural que et permetrà recuperar energia i vitalitat.

La jornada començarà de bon matí, quan vindreu a les instal·lacions de Vol de Coloms per viure el vol en globus

Sobrevolar la comarca, veient la riquesa natural que caracteritza la Garrotxa: volcans, boscos, rius, muntanyes… Vistes magnífiques per ensenyar als més petits tot el que ens dóna el medi ambient.

Durant tota l’activitat del vol en globus, us donem a conèixer també la gastronomia de la comarca. Paisatge i gastronomia units per fer del vol en globus una vivència memorable.

Després de gaudir del vol en globus, passareu una nit a la cabana Quintanic, al bell mig d’una fageda. 

Ubicada a la Vall de Bianya, des de la finestra de la cabana podrem veure la natura en estat pur, sentir els ocells com ens desperten al matí, notar l’energia dels arbres que ens carreguen de positivitat, contemplar les estrelles en la foscor de la nit… 

Tot dins d’una cabana preparada per passar-hi una estada tranquil·la amb els nens.

Disposa d’una habitació central amb un llit de matrimoni per als pares i un altell per als nens, dos dormitoris totalment diferenciats. A més, hi ha un balcó i un bany.

Descansar a les cabanes a la Garrotxa amb nens és una experiència familiar per estar en connexió tots junts amb la natura.

Ja ho sabeu, doncs:

VIVIU UNA AVENTURA TOTA LA FAMÍLIA!

Feu la vostra reserva aquí!

Descobriu el vol en globus amb nens aquí!

Més informació sobre les Cabanes entre Valls aquí!


Comparteix