Concurs fotogràfic a l’Instagram 2023.

10 gener 2023

BASES DEL CONCURS

Continuem amb el concurs fotogràfic a l’Instagram, per tal de poder interactuar amb totes aquelles persones que venen a viure la nostra experiència. Una vivència inoblidable que permet gaudir d’unes vistes i uns paisatges magnífics.

Per tal d’immortalitzar aquests moments, et proposem que capturis aquests instants i els comparteixis amb nosaltres: amb uns senzills passos, pots participar i guanyar grans premis.

 1. Fes una foto del vol en globus.
 2. Penja-la a Instagram.
 3. Etiqueta la foto amb @voldecoloms.
 4. Escriu l’etiqueta #voldecoloms en el text.
 5. Comparteix-la a les històries.
 6. En el cas de tenir el perfil privat ens haureu d’enviar una captura de la imatge per poder-la veure.

Seguint aquests passos, entraràs en el concurs per aconseguir ser la millor foto del mes. El nostre personal escollirà les 3 millors fotos, que es penjaran a l’Instagram de Vol de Coloms, perquè els nostres seguidors puguin votar la que més els agradi. La foto amb més agrades, serà la millor foto del mes. 

Ser la millor foto del mes et dona l’oportunitat de ser la millor foto de l’any, escollida entre les 12 fotos guanyadores de cada mes. Per tal de poder tenir una opinió professional i contrastada, la foto l’escollirà un fotògraf professional.

Participar en aquest concurs et permet guanyar grans premis:

MILLOR FOTO DEL MES

MILLOR FOTO DE L’ANY DEL CONCURS

 • VOL EN GLOBUS EXCLUSIU ENTRE SETMANA PER A 2 PERSONES.
  • Un vol en globus per la Garrotxa. Una experiència per conèixer els volcans des de l’aire exclusiu per a dues persones.
 • HABITACIÓ DOBLE A L’HOTEL OLOT CENTRE*.
  • L’hotel Olot Centre és un allotjament ubicat al bell mig de la ciutat d’Olot. Perfecte per poder visitar el centre i sopar per algun dels molts restaurants que hi ha a tocar.
 • Un premi valorat en 1054€.

Els premis del concurs s’hauran de recollir a Vol de Coloms, en el cas d’haver d’enviar els obsequis, el cost de l’enviament serà a càrrec de la persona guanyadora.

No ho dubtis i participa en el concurs fotogràfic a l’Instagram.

Comparteix