De la música electrònica a sobrevolar la Garrotxa

2 gener 2019

La música electrònica és un gènere que ha anat agafant força durant les últimes dècades, un corrent artístic molt influent en la nostra societat que ha perfilat les tendències musicals a escala mundial. Des de Daft Punk fins a Rosalía, tots han interferit en les nostres vides de forma directa o indirecta fins a tal punt que gairebé el músic més senzill la utilitza. L’oïda s’acostuma a la perfecció i després ens costa digerir cançons purament acústiques. És com quan els nens petits veuen dibuixos animats dissenyats en 3D i després se’ls posa a mirar una pel·lícula de Disney dels anys 80: a la majoria no l’hi agrada.

Escoltar música és un dels plaers més grans que tenim els humans. Però hi ha moltes més coses de què gaudir en aquesta vida, i un magnífic exemple és volar en globus aerostàtic. Diuen que no hi ha una sensació equiparable  a aquesta, i és que cada experiència és genuïnament única en aquesta vida. La felicitat es concentra en el no-res i finalment el que ens queda és tot el que hem viscut, tant si és bo com no tan bo. Aprofitar cada instant és el que hauríem de fer tots i sovint no ho recordem. Per això et recomanem una trobada entre els núvols, perquè t’adonis un altre cop de com en som d’insignificants.


Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix