Descobreix el modernisme d’Olot en un dia que passarà volant

28 novembre 2019

Saps quina història s’amaga darrere de les façanes modernistes d’Olot? El dia 30 de novembre, et donem l’oportunitat de descobrir-les. Et convidem a la ruta modernista: un itinerari que recorre les diferents cases d’aquest estil arquitectònic a la capital de la Garrotxa. La ruta transcorre pel centre històric, on es troben la majoria dels edificis d’aquest estil. L’itinerari inclou la visita als edificis de més valor artístic de la ciutat: Solà Morales (Domènech i Montaner), Pujador (Azemar), Escubós, Gassiot i Gaietà (Paluzie). La ruta és ideal per a tots els membres de la família!

El modernisme a Olot ha deixat una empremta molt rellevant. El vincle entre tots dos es deu a Alfred Paluzie, que el va conèixer de primera mà a Barcelona. Va ser al segle XX, quan aquest arquitecte municipal el va introduir a la nostra ciutat.

Després de la passejada, degusta els gustos de la Garrotxa amb un vermut a Can Morera, la botiga centenària dins l’edifici modernista de la Casa Pujador.

Una recomanació!

Després del vermut, et proposem de visitar el Museu de la Garrotxa. Allà es troben magnífiques obres d’aquesta època i estil com ara la col·lecció de cartells “Cigarrillos de París” i escultures de Miquel Blay. 

I abans d’iniciar la ruta modernista a Olot…

Et proposem un vol en globus a primera hora del matí amb Vol de Coloms. Vine a sobrevolar la Garrotxa en globus i et convidem a brindar amb una copa de cava i coca de llardons. 

Ja ho sabem, doncs:

UN VOL EN GLOBUS I UN VOLT MODERNISTA PER UN DIA QUE ET PASSARÀ VOLANT!

Feu la vostra reserva aquí!

Per què sobrevolar la Garrotxa en globus aquí!

Més informació sobre la Ruta modernista a Olot aquí!

Comparteix