El Nadal comença amb la Fira del Pessebre

2 desembre 2019

El Nadal és a prop! I a Olot li donem el tret de sortida amb la Fira del Pessebre. Els carrers del centre històric de la capital garrotxina s’omplen de vida amb decoracions nadalenques i el mercat d’artesania. Regals, arbres, tions, torrons, productes naturals… i, és clar, amb tot allò essencial per al teu pessebre! 

La Fira dura només aquest cap de setmana del Pont de la Puríssima, del 6 al 8 de desembre, tres dies molt intensos que passen volant. En aquesta edició, i després de molt de temps fora d’escena, el Tió gegant torna a ser-hi, amb més regals que mai per fer la Gran Cagada del Tió més increïble!

Aquesta figura emblemàtica d’Olot va ser dissenyada per l’escultor Modest Fluvià i encarregada per l’Associació de Comerciants d’Olot.

També gaudeix d’un toc musical: la fira compta amb les activitats del festival Veus, durant tot el cap de setmana, i amb la cercavila, només el dissabte a la tarda.

A més, és ideal per venir en família. A la plaça del Carme, un any més, s’emplaça la zona familiar, que compta amb un espai de biblioteca i un altre d’experimentació amb materials i titelles. A més, tens la possibilitat de participar en tallers i d’escoltar diversos contes.

I abans de firar-te pel Nadal…

Et proposem un vol amb globus especial per venir amb nens amb la proposta “Vol en globus amb nens”. Sobrevola els volcans de la Garrotxa a vista d’ocell i et convidem a un cafè i unes pastes, i per als nens, uns sucs, mentre contempleu el paisatge garrotxí.

Ja ho sabeu, doncs:

COMENÇA EL NADAL VOLANT I FENT EL PESSEBRE!

Feu la vostra reserva aquí!

Veniu a volar amb els nens amb la proposta “Vol en globus amb nens” aquí!

Més informació sobre la Fira del Pessebre aquí!

Comparteix