Enamora’t des del cel garrotxí

10 febrer 2020

Fes d’aquest Sant Valentí una experiència romàntica i única perquè el vostre amor voli encara més alt. Perquè amb el vol en globus i l’estada a l’Hotel de la Vall de Bas, faràs, d’aquest, un record per sempre.

Hotel de la Vall de Bas:

Un hotel de 4 estrelles als peus del Puigsacalm. Per començar l’experiència, sopareu en el restaurant de l’hotel un menú de cuina tradicional productes de proximitat, perquè l’hotel compta amb productes de la mateixa Vall i de la màxima qualitat. Després de sopar podreu anar a l’habitació, preparada per a aquest dia tan especial. Hi trobareu una ampolla de cava i pètals per poder gaudir d’una nit especial plena d’amor.

El vol en globus:

L’endemà al matí continuarà la celebració de Sant Valentí, vivint l’experiència de volar en globus sobre els volcans. Com que us haureu llevat molt d’hora, un cop a les instal·lacions de Vol de Coloms, us convidem a prendre un cafè i unes pastes, mentre observeu la preparació i el muntatge del globus.

Durant 1 h 30 min, aproximadament, serem passatgers del vent i sobrevolarem el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb els volcans adormits als nostres peus. Mentre observem aquestes magnífiques vistes, brindarem amb cava i menjarem coca de llardons per celebrar aquesta experiència inoblidable de Sant Valentí. Contemplarem el paisatge a vista d’ocell, flotarem en l’aire en calma i silenci.

Al finalitzar el vol, l’equip de terra, que ens ha anat seguint tot el camí, ens recollirà en un 4×4 i anirem a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomata i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, cafès i tast de ratafia. Per acabar us farem entrega d’un certificat de vol signat pel pilot.

Ja ho sabeu, doncs:

COMPARTIU UN DIA A L’ALÇADA DEL VOSTRE AMOR!

Feu la vostra reserva aquí!

Regaleu volar en globus! Una experiència per sempre aquí!

Descobriu el millor regal de Sant Valentí aquí!

Comparteix