Un vol d’allò més surrealista

27 febrer 2020

Volar amb globus i sobrevolar els millors paisatges garrotxins, des d’un punt de vista únic, sempre és una bona idea. Realment tindreu la sensació de flotar en el cel mentre observeu una obra d’art. Aquesta vegada, a més, desitgem que encara sigui més especial, que també voleu amb un punt de vista totalment surrealista.

Descobriu els mestres d’aquest art després d’un vol en globus!

  • Inaugurem l’exposició: “Realisme(s) a Catalunya. Del Picasso clàssic al Dalí surrealista”.
  • Inici: es pot visitar l’exposició des de l’1 de febrer a les 12 h, a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa.
  • Activitat gratuïta, inclosa en el preu del vol.
  • Aprèn dels grans mestres: descobreix les obres de Picasso i Dalí, juntament amb les d’altres artistes com Joan Miró, Joaquim Sunyer, Alfred Siquella, Josep de Togores i Ángeles Santos.
  • El concepte de l’exposició mostra fins a quin punt el context europeu d’entreguerres va marcar els estils catalans i la seva obra.
  • Posa de relleu el retorn al realisme i al classicisme, que va marcar el context artístic i europeu, i reflecteix com es va manifestar en els artistes catalans.
  • S’ofereixen visites guiades increïbles, que són gratuïtes: la millor manera de no perdre’t ni un detall de l’exposició, entendre-la en context.

Aprofita i visita aquesta exposició per temps limitat. És una iniciativa dels museus de Sitges, el Museu de Valls i el Museu de la Garrotxa, i està impulsada a través de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya i comissariada per la historiadora de l’art Mariona Seguranyes.

Ja ho sabeu, doncs:

DESCOBRIU EL SURREALISME QUE ET PORTA A VOLAR!

Feu la vostra reserva aquí!

Regala volar en globus! Una experiència per sempre aquí!

Més informació sobre l’exposició i el Museu de la Garrotxa aquí!

Comparteix