Enganxa’t a les ofertes!

2 març 2023

A Vol de Coloms hem allargat les promocions de gener i febrer uns dies més perquè pugueu venir a volar amb nosaltres el dia de la setmana que vulgueu a un preu una mica més atractiu. Fins el diumenge 12 de març podeu aprofitar algunes de les ofertes que tenim encara actives i que sempre són d’agrair. A qui no li agrada un regal, una promoció, un descompte?

I qui també té preus més atractius són els comerços d’Olot. S’ha acabat el mes de febrer i amb ell la temporada d’hivern ja que, a partir d’ara, alguns aparadors ja mostren les tendències que es lluiran aquesta primavera. I per fer la rematada final de les rebaixes que van començar al mes de gener, la capital de la Garrotxa ja té a punt una nova edició de la botiga al carrer.

Com ja fa unes edicions, aquesta vegada es torna a concentrar en un dia i mig. És a dir, començarà aquest divendres, 3 de març a la tarda i durarà durant tot el dissabte, 4 de març.

Els carrers del centre de la ciutat i també el Passeig de Barcelona comptaran amb una cinquantena de comerços que exposaran els productes de fi de temporada. La botiga al carrer és una manera diferent i atractiva de posar punt i final a l’hivern. També s’hi afegiran placers de la Plaça Mercat que oferiran productes amb descomptes de 2×1. Beneficieu-vos de les promocions i rebaixes aquest cap de setmana a les botigues d’Olot i, fins el 12 de març, a Vol de Coloms!

Ja ho saps, doncs:

Aprofita aquests dies per gaudir de preus més atractius i enganxa’t a les ofertes!

Vine a volar amb nosaltres en promoció aquí!

Més informació de la botiga al carrer, aquí!

Informació de la zona volcànica de la Garrotxa aquí!

Comparteix