Ens encanta viatjar!

3 desembre 2020

Quan ens demanen les nostres aficions, molts de nosaltres a part de, per exemple, l’esport o les estones d’oci amb amics i família, diem: “A mi m’agrada molt viatjar, conèixer altres països, els costums, les tradicions, el paisatge, les ciutats ben diferents…”

Aquest 2020, la pandèmia ha fet que la possibilitat de visitar llocs nous s’hagi vist estroncada, però d’això en podem aprendre una lliçó: i les coses boniques que tenim a la vora i que potser ni coneixíem? D’acord que les restriccions de mobilitat no ens han permès viatjar gaire, ni tan sols pel territori. Però de ben segur que, quan s’ha pogut, heu visitat algun lloc relativament proper que desconeixíeu del tot.  Ja ho diuen: “ A vegades no coneixem ni el que tenim al costat de casa”.

Nosaltres hem tingut la sort de poder anar oferint els viatges en globus. Ens encanta veure Catalunya des de l’aire! I molts de vosaltres ens heu escollit per evadir-vos del dia a dia i gaudir d’aquesta meravellosa experiència! Heu vist mai la Garrotxa des del cel? Els volcans, la fageda d’en Jordà, tota la natura que ens envolta… També es poden albirar els Pirineus i fins i tot la Costa Brava!

Ens cal buscar opcions per poder relaxar-nos i viure coses noves.

Viatjar omple l’esperit de molts i, quan puguem tornar a fer-ho, segur que gaudirem encara més del que ens regalen els ulls!

Ja ho saps, doncs:

CONEIX LES MERAVELLES QUE T’ENVOLTEN!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Descobreix la Garrotxa aquí!

Descobreix experiències per fer a la comarca aquí!

Comparteix