Promocions gener i febrer, volar durant l’època amb millor visibilitat

26 novembre 2020

Des de Vol de Coloms volem que gaudiu d’un vol en globus durant l’estació amb la millor visibilitat de l’any. D’aquesta manera us proposem les promocions gener i febrer, una sèrie d’ofertes irresistibles per poder viure un vol en globus a la Garrotxa.

Juntament amb diferents empreses, hem creat unes experiències amb descomptes en el preu del vol, en l’allotjament i en les activitats. Una bona forma de conèixer els diferents serveis que ofereix la comarca.

Al contrari del que pot semblar, l’hivern té grans atractius. El primer i més important és que és l’època amb millor visibilitat de l’any. El fred fa que l’atmosfera estigui més neta, la qual cosa fa que tinguem una visibilitat molt bona de Montserrat, el golf de Roses, el Pirineu, etc.

En segon lloc podem gaudir del Pirineu nevat, una imatge preciosa de veure. Muntanyes tan icòniques com el Canigó es tenyeixen de blanc i contrasten amb les muntanyes de l’Altra Garrotxa, de color més marronós.

En tercer lloc, els descomptes que apliquem en les experiències. Com que és una temporada amb menys moviment de persones a la comarca, més interessades a aprofitar la temporada d’esquí, tant allotjaments com activitats proposen descomptes molt interessants per poder-vos oferir uns preus únics durant aquesta època de l’any.

En quart lloc, la descoberta dels volcans i el territori natural que té la Garrotxa. Un paisatge diferent i especial en cada estació, lligat als canvis de la vegetació.

Aquests són alguns dels avantatges de venir a volar a l’hivern. No obstant això, només es pot comprovar venint a volar i veient que aquesta època menys atractiva a priori és molt atractiva a posteriori.

Aprofitar les promocions gener i febrer, venint a dormir a l’Hotel Vall de Bas o al Mas el Ferrés i després volar, o fer el vol i conèixer la fageda passejant amb un carruatge o visitant la Cooperativa de la Fageda, són algunes de les propostes per gaudir d’una gran experiència durant l’hivern.

Així que ja ho saps…

GAUDEIX DE LES PROMOCIONS GENER I FEBRER!

Reserva un vol en globus els mesos de gener i febrer aquí!

Reserva el vol en globus i el passeig en carruatge  aquí!

Troba la millor promoció gener i febrer per tu aquí!

Comparteix