Experiència exclusiva entre volcans

25 agost 2021

Volar en globus en una cistella només per a vosaltres. Us oferim poder venir a fer aquesta experiència exclusiva entre volcans sense haver de compartir la cistella amb ningú. Una manera diferent de fer el vol podent-lo compartir amb les persones que més estimes.

Tenim dues cistelles preparades per poder oferir un vol en globus exclusiu;

La primera cistella és la que tenim per portar 8 passatgers. En les ocasions que és exclusiu traiem la separació que divideix la cistella en dos compartiments, deixant només un espai. Quan és un vol per a dues persones hi ha l’opció d’afegir dos seients hidràulics que pugen i baixen per tal de poder veure el paisatge perfectament. En mig dels dos seients incorporem una taula per poder ficar l’ampolla de cava i la coca de llardons.

Aquest mateix globus també el fem servir per grups de fins a 8 persones que volen anar ells sols, sense altres reserves. La cistella es manté igual sense treure la separació i les persones poden estar dretes.

La segona cistella es va crear expressament per a fer un vol en globus exclusiu per a 4 persones. És molt diferent dels altres globus, ja que consisteix en quatre seients ubicats davant del pilot. Es podria dir que és com estar el cine veient un reportatge en directe de la zona volcànica de la Garrotxa. Tot el paisatge queda a davant i el pilot va fent girar el globus sobre si mateix per tal de tenir una perspectiva de 360º.

Aquesta experiència exclusiva és una bona manera de celebrar ocasions especials; l’aniversari d’un amic o familiar, demanar matrimoni a la parella, celebrà la jubilació amb els companys de feina… No obstant tampoc cal haver d’esperar a una ocasió especial, es pot aprofitar per passar un bon moment amb les persones que més estimes i aprecies.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A VIURE UNA EXPERIÈNCIA EXCLUSIVA ENTRE VOLCANS

Feu la reserva del vol en globus exclusiu per a dues persones aquí!

Feu la reserva del vol en globus exclusiu per a quatre persones aquí!

Feu la reserva del vol en globus exclusiu per a quatre persones i sopar en un restaurant amb estrella michelin aquí!

Comparteix