Experiència a la Garrotxa

19 agost 2021

Estem ubicats en una comarca on la naturalesa ens abraça i conviu amb nosaltres. L’activitat humana s’ha adaptat per viure dia a dia al seu costat sense malmetre-la. Pensem que tothom ha de gaudir d’aquesta connexió. Per aquest motiu realitzem una experiència a la Garrotxa que ens permet beneficiar-nos d’ella, però a la vegada d’una forma molt respectuosa.

El punt més emblemàtic de la Garrotxa és la zona volcànica, on podem trobar més de quaranta cons volcànics i més de vint colades de lava. Aquesta àrea està coberta per boscos frondosos d’alzines, roures i fajos amb la fageda d’en Jordà com a bosc més emblemàtic.

L’experiència del vol en globus ens permet veure tota aquesta zona en primer pla, ja que sortim just al costat dels dos volcans més representatius i dins de la Fageda d’en Jordà. D’aquesta manera, podem explicar la zona tenint a sota els nostres preus aquests atractius turístics.

El vol en globus és una de les moltes experiències que es poden fer a la Garrotxa, en aquest cas és des de l’aire. No obstant també tenim empreses que l’ensenyen d’altres formes; fent una ruta en 4×4, en segway, en bicicleta o caminant, fent un passeig en carruatge, donant una volta amb carrilet… Per tal de poder-nos ajudar entre tots, des de Vol de Coloms oferim paquets que agrupen l’activitat del vol en globus amb totes aquestes altres activitats. Una bona manera per veure la regió des de diferents punts de vista.

L’activitat turística no és l’única que conviu de forma positiva amb la natura. La Garrotxa és una comarca agrícola i ramadera des de ja fa molts anys. A la zona de la Vall d’en Bas els protagonistes són els poblets petits, les granges i els camps de cultius. Uns atractius que ens aporten un entorn rural familiar i productes de proximitat de gran qualitat.

No deixem de costat aquests productes que tenim a tocar de casa. A més d’explicar la comarca volem que coneixeu la seva gastronomia i durant tota l’experiència us donem menja i veure perquè no passeu gana ni set.

Com podeu veure oferim una experiència a la Garrotxa molt completa i atractiva que a més es pot acompanyar d’altres activitats per no perdre’s cap atractiu de la comarca.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A VIURE UNA EXPERIÈNCIA A LA GARROTXA AMB NOSALTRES

Feu la reserva a mida aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus i una activitat extra aquí!

Comparteix