Experiència gastronòmica al Restaurant Compartir a Cadaqués.

7 juliol 2020

Una experiència gastronòmica que permet gaudir d’un vol en globus, d’un sopar al Restaurant Compartir a Cadaqués i d’una nit en un hotel d’aquesta petita població costanera. 

Aquesta vivència comença de bon matí a les instal·lacions de Vol de Coloms, on us ensenyarem la Garrotxa des d’una perspectiva poc comuna de veure.

Sobrevolar la comarca, veient la riquesa natural que caracteritza la Garrotxa, volcans, boscos, rius, muntanyes…

Durant tota l’activitat tindreu tastos de productes típics de la zona, i l’acabarem amb un bon esmorzar de ganivet i forquilla.

Després del vol en globus, tranquil·lament, podreu anar tranquil·lament cap a la bella població de Cadaqués, protegida com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Les seves cases blanques, les flors i la costa la converteixen en un indret únic i diferent. 

El poble de Cadaqués és molt conegut per ser la residència de Salvador Dalí, aquest gran artista que va donar a conèixer al món aquesta zona agrícola i pesquera.

El Restaurant Compartir va obrir les portes l’any 2012. Tres destacats cuiners amb una trajectòria comuna de gairebé vint anys a la cuina d’ El Bulli van decidir associar-se i començar aquest projecte.

La seva gastronomia està caracteritzada per uns plats per compartir al centre de la taula, amb una combinació de tradició i tècniques d’avantguarda que potencien els sabors de tota la vida.

Sopareu un menú degustació de 8 plats principals i 2 postres, acompanyat d’un còctel i un aperitiu de benvinguda. Inclou, també, begudes, aigua, vi i cava, i el cafè o infusió per tancar l’àpat.

Una oferta gastronòmica del restaurant de Cadaqués que no para d’aconseguir reconeixements de grans institucions culinàries, que li donen una reputació envejable.

Per acabar aquesta gran experiència, dormireu en un hotel a Cadaqués, perfecte perquè, tranquil·lament, després de sopar, pugueu anar a descansar sense haver de tornar a casa.

Així que ja ho saps…

VIU UNA AVENTURA PER SATISFER TOTS ELS SENTITS!

Fes la teva reserva aquí!

Descobreix el vol en globus aquí!

Descobreix altres experiències gastronòmiques aquí!

Comparteix