Ara més que mai gaudim de la Garrotxa

30 juliol 2020

La Garrotxa, una comarca on la natura ens abraça i viu amb nosaltres. 

Tenim la sort de viure en una comarca d’una gran bellesa paisatgística, on ens hem fet un lloc en mig de boscos, conreus i camps de bestiar.

Durant aquest estiu tan diferent dels altres, amb una inseguretat de no saber què passarà demà, no ens aventurem a fer viatges de gran durada o de gran distància.

És per això que és un bon moment per poder gaudir de llocs com la Garrotxa, que ofereixen molta varietat de serveis per passar una petita estada.

La Garrotxa té moltes cases rurals o petits hotels que ofereixen tranquil·litat i relaxació, envoltats de natura. 

La gran tradició agrícola i ramadera ha fet que tinguem uns productes de primera qualitat, que ha aprofitat l’hostaleria per crear una oferta gastronòmica de gran qualitat que conserva plats tradicionals de tota la vida.

Podem passejar pels boscos, les muntanyes, les valls i els volcans. La Garrotxa ofereix una gran varietat de rutes per fer a peu, en bici, segway o fins i tot des de l’aire, fent un vol en globus.

Escampats per la comarca anem trobant petits pobles amb encant, tots ben diferents, tots amb una història única que encara es pot viure quan recorres els seus carrers.

Totes aquestes característiques fan de la Garrotxa un bon indret per passar-hi una estada, en aquest estiu tan atípic. A la vegada, això ens permetrà conèixer racons de Catalunya que no teníem presents.

Així que ja ho saps…

GAUDIM DE LA GARROTXA!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Descobreix què fer a la Garrotxa aquí!

Descobreix experiències per fer a la comarca aquí!

Comparteix