Experiència sorpresa

26 novembre 2021

Us imagineu reservar un cap de setmana que no sabreu mai que es farà fins unes hores abans? Hem preparat una experiència sorpresa que inclou allotjaments i activitats per la Garrotxa, però les persones que vinguin no sabran on aniran ni què faran fins poc temps abans.

Una bona manera de sorprendre a familiars, amics o parella i deixar-los ben descol·locats.

L’experiència consisteix en una nit d’hotel, un sopar a un restaurant de la zona i dues activitats, una d’elles el vol en globus.

Una vegada feta la reserva només caldrà que ens truqueu o activeu el regal per la pàgina web, dient el dia que es vol viure l’experiència sorpresa i el nom i número de telèfon d’una de les persones afortunades. A partir d’aquí nosaltres ens encarreguem de tot, fem la reserva als diferents llocs i anem informant del que faran amb missatges amagats, SMS, trucades i altres maneres originals que se’ns han acudit.

Sorpresa rere sorpresa les persones que vinguin aniran coneixent la Garrotxa de diferents maneres; gastronòmicament amb el restaurant de cuina volcànica i paisatgísticament amb les diferents activitats programades.

Un divertit i original regal per ara que venen les festes de Nadal.

Viu o fes viure aquesta experiència sorpresa.

Ja ho sabeu, doncs:

REGALEU UNA EXPERIÈNCIA SORPRESA

Feu la reserva de l’experiència sorpresa aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus i allotjament aquí!

Comparteix