Un regal de Nadal que il·lusiona

1 desembre 2021

Ha arribat el desembre. Les llums de pobles i ciutats s’encenen, els aparadors es decoren i les cases canvien la seva imatge amb l’arbre de Nadal i el pessebre. A falta de més de vint dies, tothom es prepara per a aquesta festivitat que ens cobreix de generositat i bones intencions. Mares, pares , germanes, germans, amics, amigues, avis, àvies, parelles… Busquem un regal de Nadal que pugui agradar i sorprendre a les persones que estimem.

Ens apoderem de l’esperit capitalisme i anem a comprar tot allò que creiem que necessitem. Les empreses es fiquen mans a les obres per ensenyar-nos tots els productes que venen. Anuncis i publicitat per totes bandes, ens inciten a comprar tot de productes que semblen imprescindibles per a les nostres vides.

Tanmateix, al cap de poc temps de tenir-los, ja no els fem servir, els guardem en un armari i ja no els tornem a veure fins uns anys després quan ens fiquem a endreçar l’armari dels trastos.

Vol de coloms us proposa un regal de Nadal que no es convertirà mai en un trasto. Us suggerim una experiència que la guardarem a les nostres ments per sempre en forma de record inoblidable.

El vol en globus a la Garrotxa és una experiència que no deixa indiferent a ningú. Poder observar la comarca des d’una perspectiva totalment diferent. Flotar pel cel com un ocell que planeja, observant tot allò que es té a sota. Sentint una tranquil·litat absoluta seguint el camí que fa el vent.

Una activitat que es pot acompanyar d’altres serveis extres per arrodonir l’experiència. Un restaurant per sopar el mateix dia del vol, un allotjament per dormir la nit abans o una altra activitat per acabar de conèixer el territori.

El regal de Nadal es pot escollir en data oberta i sense caducitat. D’aquesta manera les persones que se’ls hi regali podran venir quan els hi vagi millor, sense perill de perdre la reserva.

Un regal de Nadal que sense cap mena de dubte agradarà.

Ja ho saps, doncs:

FES UN REGAL DE NADAL QUE IL·LUSIONA!

Regala un vol en globus aquí!

Regala una promoció de gener o febrer aquí!

Regala una experiència a mida aquí!

Comparteix