Fira de Sant Lluc 2018

17 octubre 2018

 

La tardor ja s’ha instal·lat al país. Ha arribat per quedar-se i com cada any ens redescobreix una terra rica en paisatges i cultura. El fred, els abrics i la llar de foc reapareixen amb força a les nostres vides. I amb tot arriba la nostra estimada fira de Sant Lluc.

Ja han passat moltes generacions des dels inicis d’aquesta tradició. Una efemèride de temàtica ramadera sorgida l’any 1315 que enguany ve repleta d’activitats ben diverses: concerts, mercats, diades castelleres, jocs en família, atraccions infantils, tractorades, tallers i molt més!

Un exemple és la 9a Fira del vehicle d’ocasió que comptarà amb més de 100 vehicles diferents, la majoria d’ells provinents dels principals concessionaris de la comarca. Un altre exemple és l’actuació castellera dels Xerrics, una jornada castellera de la Fira de Sant Lluc que comptarà amb la col·laboració de la Colla Castellera els Merlots de Figueres.

Ja ho veieu, tenim una llarga llista d’activitats de qualitat i ben diverses. Et sorprendran. Només hi ha una forma de viure-les: visitant OlotLa Garrotxa. Tenen tota la raó els que diuen que val més una imatge que mil paraules… T’imagines La Garrotxa des del cel?

 

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

 

Comparteix