La Cuina Volcànica, un plaer pel paladar.

25 octubre 2018

Antigament els nostres avantpassats titllaven la Garrotxa de terra aspre, trencada i de mala petja. Anys després el territori ha anat evolucionant i aquelles terres abruptes han esdevingut una de les riqueses més preuades de la terra dels volcans.

Enmig dels dies freds i emboirats de tardor, podem veure com s’obre als nostres peus una terra fèrtil i rica la qual ens obsequia amb una gastronomia única i arrelada al territori i a la seva gent. Cuina de proximitat i autòctona on es veu representada la cultura i l’entorn d’aquest indret.

La Cuina Volcànica va néixer el 1994, quan els restaurants de la comarca apostaven pels productes de la seva terra, com els fesols de Santa Pau, les patates d’Olot, la tòfona, les castanyes, els porcs, els caragols i la ratafia. Plats que han esdevingut un referent cultural del territori i de la seva gent. Mai faltarà el caràcter de la nostra cuina volcànica a la taula. Us convidem a gaudir del paisatge olotí i sobretot a tastar la cuina que ens proporciona les nostres terres.

Comparteix