L’explosió de vida i colors de la primavera

28 abril 2021

Torna la vida a la Garrotxa. Després del llarg hivern, la natura reviu. Les flors comencen a florir, els arbres a brotar i els animals a sortir dels seus amagatalls. La primavera ens torna a visitar plena de colors i nova energia.

L’agricultura torna a arrencar després d’uns mesos de menys activitat. Els camps agafen tonalitats verdoses dels nous cultius, groguenques de la flor de la colza i marronoses dels que encara no estan plantats.

Les muntanyes, els prats i els boscos, recuperen la vida i agafen el color dels arbres caducs que tornen a brotar, després d’uns mesos d’estar completament nusos.

El sol, ja més a prop nostre i present durant més hores del dia, ens aporta l’energia que provoca aquest ressorgiment i activació de la vida.

Uns canvis que tenim la sort de poder-los veure des del vol en globus. Una activitat que volem compartir amb vosaltres, per tal que també tingueu la possibilitat de viure aquesta transformació.

Ensenyar-vos com el volcà Croscat o el volcà Santa Margarida recuperen la seva verdor. Com la fageda es converteix en un llac de fulles. Com els pobles són envaïts per la verdor dels arbres. Un munt de paisatges que, gràcies al vol en globus, podreu quedar embadalits mirant-los.

La primavera és una estació molt interessant per gaudir de la nostra comarca que ha sabut combinar la vida humana amb el medi ambient.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A VEURE LA PRIMAVERA DE LA GARROTXA DES D’UN GLOBUS

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus amb l’allotjament aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus en família aquí!

Comparteix