Viatges en globus a la Garrotxa

31 maig 2021

Som uns grans privilegiats de poder oferir viatges en globus a la Garrotxa.

Tenim un país amb un relleu i uns paisatges molt diferents que permeten una àmplia i atractiva oferta de vol en globus per diferents racons de Catalunya.

Però, per què venir a viure l’experiència amb nosaltres i ser un privilegiat més de veure la Garrotxa des de l’aire?

1. Tenim un paisatge únic i molt diferent en cada estació de l’any. És molt difícil escollir quan venir a fer el vol en globus: a la primavera, a l’estiu, a la tardor o a l’hivern. La natura que ens envolta segueix el seu cicle i ens ofereix colors que fan canviar el paisatge amb el pas dels mesos.

2. Volem per sobre d’una de les zones volcàniques més importants d’Europa amb 10 cràters, 23 cons ben conservats i més de 20 colades de lava basàltica. A més tenim la sort d’enlairar-nos al costat dels dos volcans més emblemàtics: el volcà Croscat i el volcà Santa Margarida.

3. Volem per sobre d’una fageda única a Europa pel fet d’estar ubicada en una altura molt per sota del normal. El microclima de la comarca ha permès que aquest bosc creixi i es vagi expandint amb el pas del temps, gràcies a ser designat com a parc natural protegit.

4. Estem envoltats de pobles amb un encant especial. El vent és el que decideix quin d’ells podrem veure durant el vol en globus. Si tenim sort podrem contemplar com l’home ha deixat la seva empremta amb edificis històrics.

5. És una comarca agrícola. Els camps de colors i de formes diferents que des del globus semblen un trencaclosques i que va canviant durant l’any depenent del cultiu que hi ha plantat.

6. Estem al costat de comarques precioses que quan el vent té força ens porta a conèixer tots els seus encants. Pla de l’Estany, Alt Empordà, Osona i el Gironès ens acullen amablement per poder sobrevolar les seves terres.

7. Des de les altures, en dies de bona visibilitat, podem veure llocs emblemàtics de Catalunya com són Montserrat, la Costa Brava, el Canigó o el Pedraforca.

Com es pot veure amb aquesta serie de punts, hi ha molts de factors per decidir-se a viure aquesta experiència amb nosaltres. Els més de 29 anys que portem fent viatges en globus a la Garrotxa ens han fet coneixedors del territori. Intentem que tothom que vingui pugui sentir l’estima que tenim per la nostra comarca i la importància de preservar el que tenim, com ho sentim nosaltres.

No dubteu i veniu a volar amb globus per sobre els volcans.

Ja ho sabeu, doncs:

VOLEU EN GLOBUS A LA GARROTXA

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus amb l’allotjament aquí!

Feu la reserva del vol en globus en família aquí!

Comparteix