Mercat Modernista d’Olot i vol en globus entre volcans

29 març 2015

Visita la Fira  Mercat Modernista d’Olot i descobreix els volcans de la Garrotxa des de l’aire.

A Olot, el Modernisme va tenir una forta influència sobre l’arquitectura urbana. Els arquitectes més importants són, entre d’altres, Alfred Paluzie, Josep Azemar, Lluís Domènech i Muntaner i l’escultor Miquel Blay, que van deixar la serva empremta a les façanes de la ciutat.

Els propers 3, 4 i 5 d’abril Olot celebra la quarta edició del mercat modernista al centre d’Olot.Els carrers de la capital garrotxina lluiran con a l’inici del segle XX i els visitats passejaran entre curiosos personatges vestits d’època.

Hi haurà tot un seguit d’activitats per a petits i grans , relacionades amb aquest moviment artístic:

Parades d’artesania ambientades en l’època modernista al Passeig d’en Blay fins les 20h, espai infantil de descobertes modernistes al Firal , passejades en poni, passejada volcànica en trenet, Taller de plàstica El Modernisme i el Trencadís, Racó de fotografia dels anys 20, visita guiada gratuïta al Museu de la Garrotxa, on es podran contemplar els cartells de la col·lecció Cigarrillos París, un mapping a la casa Pujador – es projectará un espectacle visual i sonor titulat “Dr. Malèfic & Mr. Light”,cercavila i ball del Xai Be a la plaça Major, cantada de caramelles …

També tindrà lloc la vermutada: molts establiments d’Olot oferiran un vermut amb sifó més un aperitiu per 3,5 euros per persona.

La Fira Modernista és una activitat més de la Setmana Santa Olotina, que se suma al tradicional ball del Xai Be o a la trencada de mona a la Plaça Major.

Per conèixer les activitats i consultar el programa podeu fer-ho al web de Turisme Olot

Aprofiteu per viure l’experiència de volar en globus entre volcans a la Garrotxa  en familia o en parella. Una aventura única si passeu aquests dies de Setmana Santa a la comarca.

Per a més informació: volar en globus a la Garrotxa

Comparteix