Sismògraf, el festival de dansa d’Olot i vol en globus a la Garrotxa

8 abril 2015

Del 24 al 26 d’abril, Olot serà l’epicentre de la dansa de Catalunya

Sismògraf, el festival de dansa d’Olot ocuparà el centre de la ciutat els dies 24, 25 i 26 d’abril. Més de vint companyies de dansa prendran la ciutat i oferiran una àmplia selecció de propostes de diferents formats i per a sensibilitats diverses: des d’itineraris a l’aire lliure per a tots els públics ( Coming Soon Crew, Roger Bernat, Antigua i Barbuda,….) fins a peces més delicades concebudes per a espais més reduïts ( Sabine Dahrendorf Danza, Moviment d’Insurrecció Sonora, Maria Antònia Oliver, Mauricio González…, passant per produccions de gran espectacularitat al Teatre Principal( Àngels Margarit y la Cia.Mudances, Circolando, Muralla 15).

Sismògraf 2015 ofereix l’oportunitat de veure espectacles creats especialment per al festival, així com peces acabades d’estrenar i d’altres de més consolidades. Tot un cap de setmana dedicat a la dansa contemporània, que es desborda i penetra en altres àrees com el circ, l’art audiovisual o la poesia. En total, una trentena de propostes artístiques i participatives que pretenen acompanyar el públic en el seu acostament a la dansa i que volen donar una dimensió poètica a la geografia de la ciutat que les acull.

Veniu a gaudir de la dansa a Olot i aprofiteu per viure l’experiència d’un vol en globus sobre el Parc Natural de la zona volcànica

Una escapada de cultura i natura a la Garrotxa!

Per a més informació : VOLS EN GLOBUS A LA GARROTXA

Comparteix