Ofertes per volar a l’hivern a la Garrotxa

23 desembre 2021

Passades les festes de Nadal i reis, diuen que ve la famosa “cuesta d’enero”. Després de totes les despeses de les festes i la teòrica pujada de preus en diferents sectors, toca mirar una mica més el que gastem. És per això que a Vol de Coloms hem creat les ofertes per volar a l’hivern.

Durant els mesos de gener i febrer, abaixem el preu del vol en globus 25€ el cap de setmana i 10€ entre setmana. Un preu únic en tot l’any, per gaudir del vol en globus a la Garrotxa.

Pot ser una bona idea, si encara no es tenen els regals de Nadal o Reis. Aquesta experiència es pot comprar en data oberta i sense data de caducitat, per venir el dia que millor vagi.

Després de tants de dies de moviments, volar en globus per sobre un entorn natural és una bona opció per relaxar-se i recuperar la tranquil·litat. Recarregant l’energia que hem gastat durant el Nadal.

Començar l’any sobre una aeronau sense motor, fa que tinguem moments de molta pau. Podem contemplar el que tenim sota els nostres peus, sense sorolls ni barreres visuals que ens molestin. Durant una hora i mitja som passatgers del vent, sense haver de pensar on anar ni què fer. Només cal preocupar-se en gaudir del moment que estem vivint.

Aquestes promocions es duen a terme durant els mesos amb millor la visibilitat de l’any. El fred, que per algunes persones pot ser un factor negatiu, fa que tinguem l’atmosfera molt més nítida. D’aquesta manera la visibilitat des del globus és molt millor que en èpoques de calor.

A més a més, a diferència del que se sol pensar, al globus no sol fer més fred que a terra. La temperatura que tenim volant sol ser igual o millor que quan sortim des de la nostra base. El sol i el foc del cremador fan que tinguem una millor temperatura i el fet d’anar dins el vent no augmenta la sensació de fred com pot passar quan estem a terra i bufa vent.

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX DE LES OFERTES PER VOLAR A L’HIVERN!

Reserva un vol en globus els mesos de gener i febrer aquí!

Reserva el vol en globus i el passeig en carruatge  aquí!

Més informació de les ofertes per volar a l’hivern aquí!

Comparteix