Per als més petits de la casa i no tan petits

23 maig 2019

Alguna vegada has sobrevolat les terres volcàniques de la Garrotxa amb globus aerostàtic? Si la resposta és SÍ, estaràs d’acord a afirmar que viure-ho et va fer sentir la il·lusió de quan eres petit. Per aquest mateix motiu, volem dedicar l’entrada d’avui als més petits de la casa.

Sobrevolar el Parc Natural de la Garrotxa és una aventura perfecta per ser viscuda en família. Si esteu junts, tot és més tendre, i és que imagina’t viure a través dels ulls dels més petits, l’emoció de convertir-te en passatger del vent. Serenitat i seguretat absolutes, mentre floteu, són algunes de les sensacions i emocions que viureu surcant els camins invisibles de l’aire.


La mirada dels nens veu bellesa on nosaltres no aconseguim veure-la, tot és una sorpresa, tot és nou, en definitiva, tot és increïble. Aquesta vegada, t’assegurem que serà irresistible observar la immensitat de la natura: els colors, les formes, les textures…

Podreu gaudir de cada instant, perquè sigui una experiència única per a tots. Començareu a primera hora del matí, quan els ocells comencen a piular, mentre veieu la preparació i el muntatge del globus. Serà el primer tastet del que vindrà a continuació. I la veritat, és difícil de descriure únicament amb paraules. La vida és la suma de les nostres experiències i aquesta pot ser la primera que sigui inoblidable.

Tota la informació de volar en globus amb nens clicant aquí!

Comparteix