Mas Puquí. Més de 30 anys de carnisseria

24 abril 2024

Només d’entrar per un dels accessos de la Plaça Mercat d’Olot, ens trobem amb Mas Puquí. És una altra de les parades de la plaça on podem comprar vedella, de la terra i de qualitat. Es tracta d’una explotació familiar ubicada a la Pinya que va començar la seva història fa una mica més de 30 anys, al 1993. De seguida van veure clara la idea de posar una parada a la plaça mercat i van tenir la sort d’obtenir-ne la llicència.

A Mas Puquí tenen la marca Vedella Bona Criança i formen part de la denominació de qualitat “vedella moixina”. El producte que podeu trobar en aquesta parada és propi des del primer minut i per tant, si és de casa, la cura està assegurada. A més, també tenen producte elaborat com hamburgueses, pinxos, llibreta…

Només tenen parada a la plaça. Diuen que és un bon expositor i que estan molt contents de formar-ne part. Hi ha bona relació amb els placers, la competència és sana i que el més important és portar una botiga i saber-la portar bé.

Coincideixen a dir que el perfil del consumidor ha anat variant al llarg dels anys i que esperen poder-los servir molts anys més ja que és un espai molt acollidor, distret i on el turista també s’hi apropa, sobretot als mesos d’estiu.

Què millor que donar a conèixer els nostres productes, els nostres comerços, els nostres placers…Llarga vida a la Plaça Mercat d’Olot i llarga vida a Mas Puquí!

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX DE LA GARROTXA I TASTA ELS SEUS PRODUCTES!

Visita Mas Puquí a la plaça mercat aquí!

Reserva un vol en globus aquí!

Crea la teva experiència a mida aquí!

Comparteix