Que aquest 2020 els vostres somnis volin ben alt!

9 gener 2020

Vol de Coloms us desitgem una molt bona entrada d’any! El comencem amb moltes ganes de seguir-vos convidant-vos a conèixer el patrimoni cultural i natural de la Garrotxa, des de l’aire. Aquest any que encetem, seguim oferint-vos una experiència única que recordareu sempre.

Durant el 2019 us hem donat consells sobre quina és la millor època per venir a volar en globus i la roba més adequada per a l’ocasió. També us hem animat a descobrir les nostres fires i activitats: com la gastronomia, l’arquitectura modernista i l’entorn natural. Us hem animat a gaudir, tant a peu com durant el vol, del Parc Natural de la Garrotxa (la zona volcànica i la fageda d’en Jordà, entre d’altres). També us hem parlat de les Festes del Tura, la festa més important de la Garrotxa, declarada d’Interès Nacional.

Comencem amb nous esdeveniments i activitats: passejades en carruatge per la fageda, excursions amb raquetes de neu i visites a la Cooperativa la Fageda, i alguna altra sorpresa que us anirem desvelant. A més, recordeu que posem a la vostra disposició la selecció dels allotjaments més increïbles de la nostra comarca. No us espereu i aconseguiu preus especials amb les nostres promocions i packs.

Volar amb Vol de Coloms no és només volar en globus, és compartir un dia únic amb qui més t’estimes. També és gaudir de les espectaculars vistes garrotxines, descobrir el territori des d’un punt de vista diferent, i a més, participar de les nostres activitats.

Ja ho sabeu, doncs:

COMENCEU L’ANY VOLANT I DESCOBRINT LA GARROTXA AMB NOSALTRES!

Feu la vostra reserva aquí!

Regaleu volar en globus! Una experiència per sempre aquí!

Més informació sobre Agenda d’actes de la Garrotxa aquí!

Comparteix