Us desitgem Bones Festes!

23 desembre 2019

Estem a punt d’acabar l’any, comencen uns dies de celebracions i festivitats, i tot l’equip de Vol de Coloms volem desitjar-vos unes festes plenes d’amor i d’alegria, i una entrada d’any plena d’il·lusió. Gràcies per compartir amb nosaltres experiències, vols en globus, somnis complerts i moments especials únics a la vida.

El Nadal és l’època per dedicar temps a la família, per retrobar-nos amb vells amics de tota la vida, per buscar la gent que estimem per compartir estones de dolços, somriures, brindis i regals. Regals que fem per tradició d’aquestes dates, però que fem també per demostrar als nostres que ens sentim afortunats de tenir-los a les nostres vides.

A Vol de Coloms t’ho posem molt fàcil perquè el teu regal sigui el més original d’aquestes festes. Et proposem que regalis una experiència única, que no es pot comparar amb gairebé res més: el record d’una aventura al cel amb la gent que estimes. Perquè Volar en globus és una manera diferent de viatjar, és flotar entre els núvols, sentir la calma i la pau de gaudir d’un espai on només sou vosaltres, el cel i la terra sota els vostres peus.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU, US PASSARÀ EL NADAL VOLANT!

Voleu viure una experiència única amb els vostres amics i familiars? Des de Vol de Coloms us oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Feu la vostra reserva i regaleu volar aquí!

Si voleu fer-vos una idea del que veureu quan gaudiu d’una de les nostres experiències, feu clic aquí!

Comparteix