Què podem fer per Cap d’Any

30 octubre 2020

Ja s’acosta una nit molt especial i el nostre cap comença a pensar què podem fer per Cap d’Any: un sopar amb la família, un viatge amb els amics, una escapada especial amb la parella….

Nosaltres us proposem una experiència única i adient per a l’època que vivim. Ens aconsellen que no es concentrin moltes persones i que mantinguem el contacte només amb les persones amb qui vivim.

Per això creiem que és una molt bona idea la proposta que hem preparat per tancar aquest 2020 amb bones sensacions i per començar el 2021 tranquils en un entorn que evoca l’esperança.

L’experiència comença el dia 30 de desembre, que vindreu a Santa Pau a dormir a la Pensió Can Menció, un allotjament ubicat al centre del poble medieval, on podreu descobrir una vila històrica envoltada de volcans.

L’endemà al matí us convoquem a les 7.30 h del matí per viure una experiència inoblidable: volar en globus per sobre de la zona volcànica de la Garrotxa, veient els boscos, les muntanyes, els pobles… des d’una perspectiva única.

Durant l’experiència us oferim cafès, pastes a l’arribada, coca i cava durant el vol i, per tancar l’activitat, un bon esmorzar amb productes de la terra.

Un cop acabat el vol en globus, ja us podeu dirigir cap a Sant Hilari, indret on trobarem Les Cabanes als Arbres, un allotjament diferent, totalment en contacte amb la natura.

Viureu un Cap d’Any especial en una cabana penjada d’un arbre i, com un ocell al seu niu, fareu el comiat d’aquest any 2020 tan atípic. Deixareu enrere els mals que ens ha portat i projectareu noves il·lusions per a l’any que ve.

Us portaran un sopar especial per celebrar la revetlla, que el podreu menjar dins la mateixa cabana, i la tradició dels raïms l’haureu de fer sense TV3 que us marqui els quarts i les 12 campanades, perque les cabanes no disposen d’electricitat. Fora presses per sopar per arribar a temps als raïms! Us els podreu menjar quan us vinguin de gust!

Un contacte directe amb la natura, que notareu de bon matí quan us despertin els sons dels ocells que han sigut més matiners que vosaltres, per anar a buscar menjar. A vosaltres, en canvi, us portaran un cistell amb un bon esmorzar per començar el primer dia de l’any amb energia.

Una experiència diferent per si no sabeu què fer per Cap d’Any. Estareu en contacte amb la natura, carregant-vos de bona energia per afrontar el 2021 de la millor manera.

Així que ja ho saps…

GAUDEIX D’UN CAP D’ANY D’ALÇADA!

Fes la teva reserva del pac de cap d’any aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus en família aquí!

Comparteix