Regals originals per sorprendre per Nadal

17 novembre 2020

Tornem a tenir a prop el Nadal, una bonica festa que celebrem amb la família i els amics. La solidaritat i l’amor s’apoderen de nosaltres durant aquestes dates. Busquem regals originals per expressar tot l’afecte i estima cap a aquestes persones.

Cada vegada és més complicat escollir un regal que ens permeti transmetres el que sentim pels pares, la parella o la família, per la gran quantitat d’opcions que hi ha.

Des de Vol de Coloms apostem per experiències diferents que aportin sensacions que costin d’oblidar. Moments que es quedin per sempre en la memòria, que creïn records que siguin una peça més dins del grandiós trencaclosques que anem construint amb les persones que ens envolten.

El vol en globus és un regal diferent i sorprenent. Una activitat bonica i única que no es pot comparar amb cap altra. Una sensació de solcar els cels de manera tranquil·la i gaudir del silenci i el paisatge que anem sobrevolant.

A més a més, acompanyem el vol d’altres serveis que acaben de completar l’experiència: allotjaments per poder dormir la nit abans o després del vol en globus, activitats per conèixer la comarca o restaurants per descobrir la nostra gastronomia.

Creiem sincerament que poden ser regals originals per sorprendre les persones que estimem i a qui tenim ganes d’expressar aquest sentiment amb un detall únic.

Així que ja ho saps…

REGALA UN VOL EN GLOBUS PER NADAL!

Busca una experiència per regalar a la teva parella aquí!

Busca una experiència per regalar als teus pares aquí!

Busca una experiència per regalar a tota la família aquí!

Comparteix