Volar en globus a l’estiu

12 agost 2020

L’estiu, aquella estació que molta gent espera per poder gaudir de les vacances laborals, descobrir llocs nous i dur a terme activitats que no ha fet mai. 

Una bona activitat és volar en globus a la Garrotxa. Una experiència que oferim durant tot l’any i que té un encant diferent a cada estació. Aleshores, què vol dir volar en globus a l’estiu?

Primer de tot podem dir que és l’època de l’any que menys reserves se suspenen per la meteorologia. Tenim la sort que a l’estiu les precipitacions es concentren a la tarda i això fa que puguem volar al matí. A la vegada, la pluja neteja l’atmosfera i millora la visibilitat de l’endemà.

En segon lloc el paisatge: els diferents colors dels camps segons el cultiu que hi ha (grocs, verds i marrons) creen un collage molt curiós. Com que és temps de sega, es poden veure les bales de palla, que creen dibuixos sorprenents.

A més, podeu gaudir de les vistes del paisatge de la Garrotxa a l’estiu: els volcans, els Pirineus, els boscos, les serralades, les valls, els diferents pobles que es van sobrevolant, etc.

En tercer lloc, podeu aprofitar el vol entre setmana. Com que se solen tenir vacances, és idoni per venir a volar de dilluns a divendres que són dies en què el vol és més econòmic que durant el cap de setmana.

En quart lloc, la temperatura: sortim aviat al matí quan encara es manté la frescor de la nit. Això ens permet evitar les altes temperatures del migdia. 

A més a més com que ens enlairem ben d’hora, podem veure com s’aixeca el dia i com surt el sol pel mar Mediterrani.

Tal com hem dit anteriorment, cada estació té les seves coses i cada vol en globus serà diferent, però el que segur que sabem és que serà una experiència inoblidable.

Així que ja ho saps…

GAUDEIX D’UN VOL EN GLOBUS A L’ESTIU!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus en família aquí!

Descobreix què fer a la Garrotxa aquí!

Comparteix