Volen les estrelles?

30 octubre 2018

Aquest diumenge és l’aniversari de Matthew McConaughey. Pels qui no el coneguin és un dels actors més reconeguts de l’última dècada. D’entre els reconeixements més destacats ha estat el guanyador d’un Òscar i un Globus d’Or. I pensareu… què hi té a veure aquesta figura amb La Garrotxa? La primera resposta que segurament us ve al cap és “res, no hi té res a veure.”

Deixem-ho per un moment per recordar el Senyor dels Anells, que hi tenia a veure l’actor que feia d’Aragorn amb La Garrotxa? Poca cosa també. Doncs aquesta és una de les il·lustres estrelles del cinema que en algun moment de la vida van topar amb la nostra terra i va acabar instal·lant-s’hi. Pot ser que Matthew McConaughey mai tingui la sort de gaudir de tot aquest bé de Déu garrotxí, però la sola imatge mental de veure’l volar amb un dels nostres globus ja ens fa força gràcia.

Siguis una estrella de Hollywood o no, aquí et rebrem amb les ales obertes. Perquè visquis una experiència única i a mida.

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

 

Comparteix