Vols en globus a la Garrotxa

22 maig 2024

La comarca de la Garrotxa, situada a la província de Girona, és un dels indrets més encisadors de Catalunya. Amb els seus paisatges volcànics, boscos frondosos i encantadors pobles medievals, ofereix un escenari perfecte per a una experiència única: un vol en globus aerostàtic.

Què pot ser més màgic que veure el sol sortir mentre flotes per sobre dels volcans adormits, les valls verdes i els rius serpentejants? Els vols en globus a la Garrotxa et permeten contemplar aquesta bellesa natural des d’una perspectiva completament nova.

L’experiència comença de bon matí, quan l’aire és més tranquil i les condicions són ideals per volar. Els pilots experimentats et guiaran en cada pas del procés, des de l’inflat del globus fins a l’aterratge. A mesura que el globus s’enlaira, tindràs una sensació de pau i llibertat inigualables.

Durant el vol, podràs gaudir d’unes vistes espectaculars dels Parcs Naturals de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb els seus més de 40 cons volcànics i diverses colades de lava. També podràs veure des de l’aire pobles com Santa Pau, conegut pel seu encant medieval, o Olot, la capital de la comarca.

Un vol en globus no només és una experiència visualment impressionant, sinó també una vivència que es recordarà per sempre. Tot i això, el vol en globus a Vol de Coloms no només és volar. Durant el matí oferim aliments de la zona per conèixer bé tot el territori.

Gaudeix de la màgia de volar en globus sobre la Garrotxa i descobreix per què aquesta experiència és una de les més especials que pots viure a Catalunya.

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX DELS VOLS EN GLOBUS A LA GARROTXA!

Reserva un vol en globus aquí!

Reserva el vol en globus i allotjament a l’hotel Olot centre aquí!

Més informació del globus aerostàtic aquí!

Comparteix