Sorteig mensual a Instagram

14 juny 2024

Comencem un nou sorteig mensual a Instagram. Després de fer durant tres anys el concurs fotogràfic, arranquem una altra iniciativa perquè sigueu partícips de les nostres xarxes socials.

Tenim la sort que el vol en globus a la Garrotxa és una experiència que et permet gaudir del paisatge d’una forma diferent. Observar els volcans des d’una perspectiva única. Cada persona té la seva i és per això que volem que capteu i compartiu la vostra.

Com participar en el sorteig d’Instagram:

Per poder participar només calen 3 passos:

  1. Fer una foto o vídeo de l’experiència del vol en globus amb Vol de Coloms.
  2. Etiquetar de forma visible el compte de Vol de Coloms, per poder tenir constància que heu fet la publicació.
  3. Publicar la imatge o el vídeo a les vostres històries de l’aplicació d’Instagram.

Podeu publicar tantes històries com vulgueu, l’únic que heu de pensar és en etiquetar-nos. Es poden publicar històries amb les imatges o vídeos que heu fet o compartir a les històries una publicació que hàgiu fet al feed. Tot és vàlid.

Totes les persones que hagin seguit els passos, entraran al sorteig d’Instagram d’un vol en globus a la Garrotxa per a una persona, per venir entre setmana. Aquest regal tant es podrà consumir, com es podrà regalar a una altra persona. El vol tindrà una validesa d’un any per poder-lo consumir.

El sorteig es farà efectiu durant la primera setmana de cada mes per poder saber l’afortunat o afortunada que guanyarà aquesta experiència única.

Estigueu sempre atents i atentes per si veieu els nostres globus pel cel, ja que pot participar en el sorteig mensual a Instagram tothom, tant les persones que volen en globus, com les persones que ens vegin volant i puguin captar una foto o vídeo de nosaltres.

Ja ho saps, doncs:

PARTICIPA EN EL SORTEIG MENSUAL A INSTAGRAM!

Resol qualsevol dubte del vol aquí!

Més informació del vol en globus aquí!

Coneix la Garrotxa aquí!

Comparteix