5 propostes d’aventures que viuràs a la Garrotxa

25 abril 2019

Últimament el nostre dia a dia és la suma d’un bombardeig de missatges i sons. Les agendes saturades, les trucades que semblen infinites i la mirada immersa en la rutina. Si t’has sentit identificat amb les afirmacions anteriors, et bategem com un cas de “síndrome del cosmopolita modern”. Ara bé, si vols posar-hi remei, nosaltres t’ho posem ben fàcil, perquè et desconnectem per reconnectar-te a la natura.

Si ets una d’aquestes persones que mai s’agafa un descans, ara et toca desconnectar. De tota manera, som conscients que molts emprenedors no poden aïllar-se del tot, així que us proposem 5 escapades a la Garrotxa que podràs planificar a mida:

1. Fusiona l’experiència de volar en globus aerostàtic sobre els únics volcans de Catalunya, i viu-los en primera persona amb una excursió a peu passant per la fageda d’en Jordà, el volcà de Santa Margarida i el volcà del Croscat.

2. Una aventura aèria i sobre rodes descobrint la Garrotxa? Si ets amant de la velocitat, aquesta és la teva opció. Un cop aterris et recollirà un 4×4 per fer una ruta pel Parc Natural de la Zona Volcànica, passaràs pel Volcà de Roca Negra, el mirador de Fontpobra, Sant Martí Vell i el salt d’aigua de Can Batlle.

3. Viu la comarca dels volcans d’una manera diferent. Quan baixis del cistell dels nostres globus continuaràs l’aventura amb un tour volcànic en segway pel volcà del Croscat per gaudir de les esplèndides panoràmiques.

4. L’experiència continua: després del vol en globus aerostàtic tindràs l’oportunitat de descobrir el paisatge que has vist des de l’aire, ara sobre rodes, amb una bicicleta elèctrica o amb tàndem pedalant pel Parc Natural.

5. La terra volcànica t’ofereix infinitats d’opcions per viure a la natura i aquesta t’ensenyarà moltes coses. Comença el cap de setmana sobrevolant els paratges de la Garrotxa i acaba’l fent de pastor per un dia.

Després d’aquesta experiència, et podem assegurar que no la vulguis repetir. T’oferim aquest paquet complet d’aventura natura perquè gaudeixis del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix