La màgia d’estar enamorat a la Garrotxa

4 abril 2019

Tal com relatava Aristòfanes, al principi la raça humana era gairebé perfecta: “Tots els homes tenien formes rodones, l’esquena i els costats col·locats en cercle, 4 braços, 4 cames i tota la resta en aquesta mateixa proporció amb l’excepció d’un sol cap que reunia les dues úniques parts oposades entre si. En aquell moment, tots els éssers se sentien complets i, per tant, eren plenament feliços. Un dia, encoratjats, es van atrevir a escalar el cel i combatre els Déus. Davant aquesta traïció, Júpiter, que no volia reduir l’ésser a miques, va separar l’home en dues parts, i així va disminuir les seves forces en separar-los. Va ser així com va néxier la llegenda de la mitja taronja: quan trobes l’altra meitat tornes a sentir-te complet i el sentiment de buidor desapareix per tornar al teu estat natural, ser plenament feliç.

No et podem garantir la veracitat del mite, és un mite i ja se sap. El que sí que podem prometre és la nostra parella perfecta. Combina l’experiència següent: comença sobrevolant la Garrotxa, la comarca dels volcans, en globus aerostàtic i acaba el dia d’aventura en un dels espais romàntics de la nostra preselecció.

Quan estàs enamorat sents exactament el mateix que quan voles amb globus aerostàtic: les papallones a l’estómac, la il·lusió… Però aquesta vegada ser als núvols no serà màgic, sinó totalment real.

Des de Vol de Coloms t’ho posem ben fàcil: t’oferim una combinació romàntica perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix